Sunt despratit in fapt de 7 ani si casatorita legal din 2002.Am inceput actiunea de divort si cu un minor de 10 ani.timp de 10 ani sotul meu nu a platit nici un bun pe care le am dobandit singura respectiv o garsoniera cu ipoteca si o masina,eu avand toate actele necesare,chitante plata,facturi tot,el neavand nici o chitanta,nimic mai exact,nici mutatie cat a mai stat la mine.Anul trecut am facut cu el o tranzactie legala prin avocat el cerandu mi suma de 5000 euro pt a-mi incredinta minora si lasa toate bunurile mele,i am dat in tranzactie 1000 ramand restul respectiv 4000 de euro si un autoturism care valora 3000 euro fiind pe numele lui,platit de mine,autoturism ul nu a fost trecut in tranzactie,este si vandut...el specificand clar ca nu a participat decat la plata intretinerii din cand in cand.nici nu poate face dovada pt ca eu l am intretinut si pot dovedi legal cu mii de euro si inscrisuri legale.Crede ti ca va avea sanse de castig sa impart tot ce am facut eu?sau dati mi o idee cum as putea face ca si garsoniera sa o pot pune pe numele fiicei mele,sau sa o donez fiicei mele?vreau o solutie...VA ROG...sau crede ti ca are vre o sansa sa mi ia fetita in conditiile in care eu am conditii si el nu,decat daca sta la mama lui,si nu are un salariu.
Va multumesc di suflet pt.raspunsul dvs....asa am sa procedez,si va urez un sincer ,,La Multi Ani!!!Va doresc de asemanea tuturor un an mai bun si plin de realizari!!!
Concubinaj
paddy
Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
ariadna661
Buna ziua.
Parintii mei detin in comun un apartament in Buc, o casa la tara si o masina, toate dobandite in timpul casatoriei. Precizez ca sunt casatoriti ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj
crina011979
buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta. fratele meu a introdus actiunea de divort, inca nu s-a pronuntat, dar a gasit sa achizitioneze un imobil, la un pret ... (vezi toată discuția)