avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Tratat de drept civil Francisc Deak
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Tratat de drept civil Francisc Deak

Buna ziua!

Mi-a fost recomandat tratatul de drept civil, contracte speciale scris de Francisc Deak, editura Actami, editia 1999 , insa nu il gasesc.
Ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi referitoare la locul in care l-as putea gasi? Sau poate vrea cineva sa il vanda.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vasral , utilizator 12:13, 24 Octombrie 2011
cu un xerox te pot ajuta eu.
daca esti interesat,il vand eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti danielmunteanu danielmunteanu Unde gasesc tratate de dr civil .contracte speciale si tratat de drept succesoral de Deak? Sau daca-mi puteti recomanda altceva in schimb . Va multumesc (vezi toată discuția)
Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Ce carti mai sunt de referinta la intrarea in barou? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 eu am terminat facultatea in 2001 am facut o pauza mare si as dori sa ma pregatesc ptr admiterea in avocatura in oct 2012 insa efectiv nu stiu care sunt ... (vezi toată discuția)