avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lamurire privind suspendare art 243
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lamurire privind suspendare art 243

Am un dosar de anulare contractului vinzare cuparare pe lg 112 Revendicatorul a chemat in instanta din cei 9 din ei 5 erau decedati si pe 19.10.2009 se suspenda dosarul cf art 243 C.p.c,in 22XI 2010 cere repunere pe rol si din nou mai decedasera 2 si i-a chemat in instanta solutia instantei memtine masura suspendarii art 243.In 14.04.2011 din nou cere repunere pe rol si din nou se constata ca nu a cerut introducerea mostenitorilor si din nou se respinge repunerea pe rol cu recurs
Intrebarea mea este pina cind se mentine masura suspendarii Cind mai are dreptul sa repuna pe rol a actiunii Noi cind putem sa ne cerem chelt de judecata
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 18:44, 16 Octombrie 2011
Puteti face cerere de repunere pe rol..., prin cererea de redeschidere trebuie sa aratati numele tuturor mostenitorilor si sa solicitati introducerea acestora in cauza ...
Va rog mult reclamanta nu sint eu ci revendicatorul Ma intereseaza pina cind poate sa-l repuna pe rol Cind se perima dreptul acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat art 244 al 1 pct 1 c.p.c. taur36 taur36 In luna mai a.c. s-a suspendat procesul de instanta conf.art.244 al 1 pct 1 c.p.c. cu recurs pe toata perioada suspendari . intrebarea : - in cat ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate OANA GORAN OANA GORAN daca s-a suspendat cauza pe 242/2 cpc, pot face cerere de repunere pe rol??? si ce motive as putea invoca?? (vezi toată discuția)
Cum se poate suspenda un proces civil? Costica33 Costica33 Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an. Multumesc. (vezi toată discuția)