avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord bransament gaze drum servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord bransament gaze drum servitute

buna seara.....doresc sa fac un bransament de gaze dintr-o conducta pe care a tras-o un vecin acum 2 ani si a platit 3000 euro ...dupa un an sa bransat inca un vecin si -a dat 1500 euro ....au fost de acord sa ma bransez si eu pentru 1000 euro ...dupa citeva zile s-au razgindit si au vrut 1500 euro ....as putea trage o alta conducta dar imi trebuie acordul pentru efectuarea lucrarilor pe drumul servitute pe care ei nu vor sa mi-l dea.....am mai citit pe forum problema cu acordul notarial de despagubire dar ei spun ca reteaua este o ,,instalatie de utilizare '' ceea ce ar insemna o proprietate asupra conductei....este posibil ca distrigazul sa nu poate face nimic in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: danc3838 , utilizator 20:30, 21 Octombrie 2011
Pai nu credeti ca este normal sa platiti pentru a va conecta la o conducta privata? La o adica respectivii au platit niste bani pentru a o face.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mi se pare normal sa platesc cota parte din investitie, adica 1000 euro ......eu char vreau sa trag o alta conducta din alta strada ,aceasta fiind mai aproape....dar..nu vor sa_mi dea acordul sa sap pe drumul servitute .....si apoi daca conducta este privata si eu sint coproprietar pe drum....ce ar fi sa_mi fac si eu un garaj undeva pe drum care sa nu-i incurce ...asa sa fie privat

asta ar insemna ca daca unul din ei vrea 10,000. euro .......toata strada ,adica inca 40 de viitoare case nu or sa aiba gaze niciodata ....asta in 2011 in UE
poate mai stie cineva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții conducta de ... anakarenina1 anakarenina1 Bună ziua, pentru despagubirea unei investiții conducta de gaze pe drum privat, cum pot actiona asupra unor locatari care s au bransat fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Speta bransament gaze - solicitare acorduri suplimentare fata de cel al investitorului initial dante1980 dante1980 In 2011 am cumparat in teren pozitionat la capatul unui drum de servitute care deserveste primele 2 loturi pe care proprietarii le.au lasat de izbeliste,pe ... (vezi toată discuția)
Conventie de uz si servitute pentru racord distrigaz pe strada privata Diana Cristina123 Diana Cristina123 Buna ziua! Am depus dosar la Distrigaz pentru conducta si bransament, in vederea racordarii la gaz a unei case aflata pe teren privat. Ca adresa este situata ... (vezi toată discuția)