avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare suspendare dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare suspendare dupa CIC

Buna ziua,

Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)?

Mai intai, banuiesc ca am nevoie de o cerere din partea ei, iar apoi o decizie pentru incetarea suspendarii?

In Revisal trebuie sa operez modificarea in ziua anterioara revenirii?

In afara de acestea trei (daca sunt corecte), mai trebuie sa fac ceva?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
ContSters60781, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 17 Octombrie 2011
Angajata se intoarce din CIC in prima zi lucratoare dupa ziua in care copilul implineste 2 ani. Trebuie sa faca cerere de reluare a activitatii, iar dvs. faceti decizia de anulare a suspendarii pentru CIC si un act aditional la CIM pentru renegocierea salariului, daca e cazul.
In Revisal o introduceti in ziua anterioara revenirii la lucru.
De asemenea, angajata trebuie sa refaca analizele medicale ca la angajare si fisa de aptitudini de la medicul de medicina muncii.
Multumesc!
HG 500/2011 nu am vazut niciun termen de transmitere pentru deciziile de incetare a suspendarii. Daca s-a facut act aditional de suspendare pentru CIC, atunci actul aditional de revenire din CIC se va transmite in termenul de 20 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii? Iar daca s-a facut decizie de suspendare atunci care este termenul? Ma intereseaza in mod special acest subiect intrucat voi opera in curand deciziile de incetare suspendare pe motiv de CFS si nu stiu cand anume sa operez. Am facut de ex o suspendare pe motiv de cfs din 01.08-31.08.2011, iar incetarea suspendarii am operat-o in 31.08.2011, nu cu 30.08.2011...

Daca aflati solutia sigur corecta, sa mi-o impartasiti si mie, va rog.


Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
ContSters60781, utilizator
Nu exista nicio solutie legala in ceea ce priveste termenul de completare si de transmitere prin REVISAL a deciziilor de incetare a suspendarii ... perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.

Alte discuții în legătură

Revisal IARCA IZABELA IARCA IZABELA Care este data limita de depunere REVISAL. (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6 carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu stiu daca am procedat corect in ceea ce priveste operarea in Revisal a unei suspendari, si anume : Un salariat a beneficiat de c.f.p. in per. ... (vezi toată discuția)