Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

Nicoleta Silvia H., Consilier juridic
 Nicoleta Silvia H., Consilier juridic 	
			 nonica 
	    	Utilizator

nonica 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Adi Lungu	                   

Buna ziua. Solicit o mana de ajutor. Mama mea, in urma cu cca 40 de ani, a renuntat, in fata notarului, la partea de mostenire ce i s-ar fi cuvenit, in ... (vezi toată discuția)
	                    Adi Lungu	                   

Buna ziua. Solicit o mana de ajutor. Mama mea, in urma cu cca 40 de ani, a renuntat, in fata notarului, la partea de mostenire ce i s-ar fi cuvenit, in ... (vezi toată discuția)

lica1	                   

Tatal meu a decedat in iunie2014.Cei 6 copii dorim sa lasam mostenirea mamei dar am inteles caci nu e posibil.5 din frati au dat declaratie de renuntare la ... (vezi toată discuția)
	                    lica1	                   

Tatal meu a decedat in iunie2014.Cei 6 copii dorim sa lasam mostenirea mamei dar am inteles caci nu e posibil.5 din frati au dat declaratie de renuntare la ... (vezi toată discuția)

ASOS90	                   

Buna ziua,
Am o intrebare privind partajul succesoral.
Mama a decedat in luna februarie, pentru a face partajul succesoral m-am hotarat ca fratele meu sa imi ... (vezi toată discuția)
	                    ASOS90	                   

Buna ziua,
Am o intrebare privind partajul succesoral.
Mama a decedat in luna februarie, pentru a face partajul succesoral m-am hotarat ca fratele meu sa imi ... (vezi toată discuția)