avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen contestatie

Am depus contestatie la decizia ANOFM prin care imi cere inapoi o parte din banii de somaj ca fiind necuveniti si am primit termen in martie 2013. Decizia are titlu executoriu. Ce se intapmla pana la acest termen ? Pot fi executata sau se asteapta raspunsul la contestatie ?
Cel mai recent răspuns: krista56 , utilizator 09:17, 18 Octombrie 2011
contestatia la titlul executoriu nu suspenda executarea. Daca vreti sa suspendati si executarea ar fi bine sa va precizati contestatia in acest sens, ia pe cale de ordonanta presedintiala sa cereti suspendarea executarii silite pana la judecarea contestatiei
Am solicitat nulitatea absoluta a decizei deoarece nu contine motivele pentru care s-a considerat ca sumele incasate sunt partial necuvenite. Cine trimite spre executare Agentia de somaj sau cine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie diculescu_aurica diculescu_aurica in urma cu doua saptamani am fost informata de catre AMOFM Buc sect6 ca in baza de calcul a indemnizatiei de somaj nu intra si salariile pe care le am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ fiscal Ovidiu Pop Ovidiu Pop buna ziua sunt in perioada unui control fiscal si astept din clipa in clipa sa mi se emita decizia de impunere prin care statul ma va obliga la o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)