avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

buna ziua am si eu nevoie de un sfat, am vandut un apartament in bucuresti acum aprox 2 luni, inainte de vanzare( de a se face actul de vanzare cump la notariat) cumparatorii m-au rugat sa le transmit pe un e-mail o lista cu cateva lucruri care ar ramane in casa ( biblioteca, mobila de bucatarie, hota, plita si cuptor electric, canapele , covoare, perdele si alte lucruri) care chipurile ar creste valoarea apartamentului la banca si la evaluator. in momentul in care a venit evaluatorul nici macar nu s-a uitat la bunurile din casa trecand o valoare de evaluare mai mare decat am cerut noi pe apartament, ulterior am aflat ca respectivii cumparatorii inchiriaza apartamentul ptr persoane care vin in tara sau din tara la tratamente ei platind o rata f mica la credit iar diferenta o suporta primaria . mentionez ca in actul de vanzare cumparare nu se face referire decat la imobil ca atare nici decum la bunurile din apartament, aceel e-mail nu este autentificat si nici semnat de vreo parte iar cand am vrut sa-mi iau bunurile din apartament cumparatoarea mi-a oprit acele bunuri din lista spunand ca asa ne-am inteles verbal sa le las si ca daca le iau ma da in judecata pentru inselaciune, si mai doresc sa stiu daca pot cere reverificarea dosarului de credit ptr ca am senzatia ca ceva nu este in regula cumparatoarea mi-a spus ca lucreaza intrun loc cu salariul f mare ca apoi sa aflu ca este vorba de altceva. va multumesc si aspept un sfat
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:51, 21 Octombrie 2011
Sfatul meu e sa cedati bunurile pe care ati consimtit sa le cedati in pretul apartamentului.
Cat despre cealalta problema, daca aveti dovezi atacati, daca nu, ...
nu am convenit nimic scris sa le cedez cu atat mai putin electrocasnicele care au fost retinute abuziv

cumparatorii m-au rugat sa le transmit pe un e-mail o lista cu cateva lucruri care ar ramane in casa ( biblioteca, mobila de bucatarie, hota, plita si cuptor electric, canapele , covoare, perdele si alte lucruri)

Ati trimis mail-ul ??
DA DAR NU ESTE SEMNAT SAU DENUMIT CUMVA ESTE O INSIRUIRE DE BUNURI, DECI DACA UN ACT DE DONATIE FACUT INTR-UN NOTARIAT ESTE ANULAT CE VALOARE JURIDICA ARE UN E-MAIL, VORBIND JURIDIC PENTRU CA IN FINAL ACOLO VOM AJUNGE
Nu are rost sa va certati cu mine !!!

Sfatul meu e sa cedati bunurile pe care ati consimtit sa le cedati in pretul apartamentului. Daca nu ati consimtit si bunurile sunt la parat, cereti-le .
Cat despre cealalta problema, daca aveti dovezi atacati, daca nu, ...

Alte discuții în legătură

Exista o cale de a ma apara? wap54 wap54 Un caz de nesimtire. Am avut o familie ce mi-a facut amenajari la casa: peretii, gresie, faianta lucruri pe care le-am negociat si i-am platit saptamanal. Pe ... (vezi toată discuția)
Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Escroaca sentimentala blondulfane blondulfane Timp de 10 ani am avut o relatie cu o colega de serviciu,timp in care i-am oferit diverse obiecte,dar si efectuarea unor lucrari la apartamentul ei(constand in ... (vezi toată discuția)