Buna ziua,
Azi am primit o amenda in parcarea hipermarket-ului ca circulam cu masina fara ITP . Problema e ca eu nu ieseam din parcare, nu eram pe drum public si asa ma gandesc sa fac o contestatie procesului verbal (semnat de soferul meu intimidat de agentul de politie) ( eu nu eram de fata). In urma PV am primit o amenda de 1000 ron si suspensarea talonului.
Povestea e ca vineri dupa mi s-a defectat masina care se afla in parcarea supermaketului , sambata a expirat ITP-ul iar luni dupa cateva interventii mecanice la masina soferul meu a miscat-o 10 m pentru o proba. El nu iesea cu masina fara ItP pe Dn, ci chemam o masina cu platforma ca sa o duc la cea mai apropiata statie ITP.
Ce am sanse ca sa castig procesul cu Politia ?
Faceti o contestatie in termenul legal de 15 zile la instanta competenta in raza careia s-a savarsit contraventia, atacand procesul-verbal atat in ce priveste conditiile de fond cat si probabil cele de forma, solicitand pe cale de consecinta, anularea amenzii!
Carnet suspendat
qeruta
buna ziua
ieseam de pe un drum fara prioritate am dat voie la trei masini sa treaca si mai era o masina de politie la vro 100m .am vazu ca e departe si am ... (vezi toată discuția)