Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutorul dvs. pretios!
Acum 3 si ceva luni a fost ales comitetul executiv al asociatiei noastre in curs de infiintare.
5 persoane au fost desemnate de adunarea generala sa constituie comitetul executiv.
Intre timp vicepresedintele (eu) si un membru am demisionat datorita ilegalitatilor pe care presedintele le face. Nu am dorit sa ne asociem cu el si cum certurile ajunsesera prea de tot... am plecat noi, oamenii seriosi.
Dumnealui nu a convocat adunarea generala, asa cum ar fi trebuit, pentru a face noi alegeri in locurile ramase disponibile. Asta se intampla in luna iulie.
Acum ca vacanta judecatoreasca a luat sfarsit si in sfarsit va iesi hotararea de infiintare a asociatiei noastre de proprietari am aflat cu stupoare ca dumnealui a declarat pe hartie, in dosarul cauzei ca eu si celalalt membru facem in continuarea parte din comitet cu toate ca noi ne-am afisat demisiile la avizierul blocului. Mai mult, a adaugat, fara sa in trebe pe nimeni, in actele de infiintare a asociatiei, o membra care nu a fost aleasa de adunarea generala, a adus-o el in comitet, ca asa "vrea muschii lui". Nefiind singura ilegalitate pe care o face, vrem sa ne scapam de el dar se apara bine si se tine cu dintii de spaga pe care o ia. De aceea m-am gandit ca poate fi atacat in problema aceasta.
I-am cerut procesul verbal original facut in urma adunarii de alegeri si se face ca ploua, nu vrea sa-l dea.
Este si evident de ce.
Cum se poate sanctiona legal actul de adaugare abuziva, pe cont propriu, de membri nealesi de nimeni in actele asociatiei?
Poate comitetul executiv alege si inlocui membri ai sai?
Nu cred dar intreb pentru ca nu sunt de profesie.
Multumesc inca o data pentru timpul dvs. pretios,
Email-ul nu este o dovada in instanta, ci numai cererile scrise si semnate sau cu bon de inregistrare de la destinatar.
Eu m-am implicat tocmai pentru a nu fi buzunarita luna de luna, din ce in ce mai mult, de "taranoi spagari"-cum ii numiti Dv. Tupeul acestor oameni se bazeaza tocmai pe atitudinea defensiva si autoprotectoare a "oamenilor seriosi". Si am sa va spun ce gandesc si chiar spun de-a dreptul in fata acesti "taranoi spagari"...."pai sa dea banu' ca nu sunt eu servitorul lor, daca vor sa stea in casa sa se uite la televizor si sa doarma sa faca bine sa plateasca....(spaga). Ioneasca-si plimba fundu' in masina in uichend si eu stau sa ma omor cu astia cu cablu'.....X-ulescu de la 4 nici nu zice un buna ziua, un f....trece pe langa mine cu nasu' pe sus, ca parca l-a facut ma-sa director......madam Y-culeasca tipa ca nebuna la mine ca i-am zis ca i-l bag pe fi-su la intretinere, ca sta mereu pe-aici.....".
Sunteti condamnata sa va implicati daca va pasa de Dv.