nadyn 
	    	Utilizator

nadyn 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

nadyn 
	    	Utilizator

nadyn 
	    	Utilizator	    

nadyn 
	    	Utilizator

nadyn 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anca paraschiv	                   

ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am ... (vezi toată discuția)
	                    anca paraschiv	                   

ma numesc anca paraschiv. Sunt in italia de 2 ani si de anul trecut am si fetita cu mine. Am avut incredintarea tatalui ei pana in 23 iulie 2010, dar nu am ... (vezi toată discuția)

loredanamaria	                   

Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)
	                    loredanamaria	                   

Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)

OanaBrumar	                   

Buna ziua.Postez acest subiect pt a-mi ajuta un prieten care se confrunta cu o situatie delicata.
A divortat de sotie acum ceva ani,fetita lor acum in varsta ... (vezi toată discuția)
	                    OanaBrumar	                   

Buna ziua.Postez acest subiect pt a-mi ajuta un prieten care se confrunta cu o situatie delicata.
A divortat de sotie acum ceva ani,fetita lor acum in varsta ... (vezi toată discuția)