Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

pop sorin 
	    	Utilizator

pop sorin 
	    	Utilizator	    

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

pop sorin 
	    	Utilizator

pop sorin 
	    	Utilizator	    

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic

Nicoleta Silvia H. 
	    	Consilier juridic	    

teo111	                   

Acum trei ani am vandut  un teren printr-o promisiune de vanzare cumparare, am primit banii si urma ca in scurt timp, cumparatorul sa faca intabularea: am ... (vezi toată discuția)
	                    teo111	                   

Acum trei ani am vandut  un teren printr-o promisiune de vanzare cumparare, am primit banii si urma ca in scurt timp, cumparatorul sa faca intabularea: am ... (vezi toată discuția)

alexberi	                   

As vrea sa stiu daca poate fi atacat un Antecontract de Vanzare-Cumparare teren, cu plata integrala a pretului, in conditiile in care data limita specificata ... (vezi toată discuția)
	                    alexberi	                   

As vrea sa stiu daca poate fi atacat un Antecontract de Vanzare-Cumparare teren, cu plata integrala a pretului, in conditiile in care data limita specificata ... (vezi toată discuția)

van_allen78	                   

urmeaza sa finalizez in fata notarului un contract de VC a unui teren cumparat cu chitanta de mana.De fapt am inteles ca trebuie sa intabulez intai terenul pe ... (vezi toată discuția)
	                    van_allen78	                   

urmeaza sa finalizez in fata notarului un contract de VC a unui teren cumparat cu chitanta de mana.De fapt am inteles ca trebuie sa intabulez intai terenul pe ... (vezi toată discuția)