avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune firma cu datorii

pentru o cesiune firma cu datorii... in aceeasi hotarare pot sa fac si majorare, cooptare de asociat, cesiune si schimbare de sediu social? sau trebuie sa fac 2 dosare diferite pentru a nu primi opozitie din partea ANAF....
Cel mai recent răspuns: georgiana-elena , utilizator 13:58, 20 Octombrie 2011
intai se face majorarea de capital prin cooptarea unui nou asociat. dupa inregistrarea la Reg Com a acestei operatiuni, faceti si cesiunea de parti sociale impreuna cu schimbarea sediului.
aveti un model de hotarare cu majorare capital si cooptare de nou asociat?
revin cu rugamintea daca are cineva un model de hotarare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluari firme Cristina Vasile Cristina Vasile Stimabililor, tot primesc emailuri cu urmatoarele, drept pentru care va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, daca s-a ,,inhamat\" cineva la o astfel de ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma georgeasca georgeasca Buna ziua, am un srl fara activitate pe care doream sa-l cesionez. Am dat anuntul pe diferite site-uri si in cele din urma m-a sunat un domn interesat de ... (vezi toată discuția)
Orc av.T.M. av.T.M. Buna ziua. As dori sa vand firma cuiva insa am datorii la stat si daca as face cesiune de creanta am inteles ca Finantele ar face opozitie. Am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)