avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajator \"disparut\"- unde il reclam
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajator "disparut"- unde il reclam

buna ziua,
am lucrat in vara pentru un proiect de cercetare de piata, pentru [ link extern ] .
am realizat chestionarele, le-am predat, impreuna cu cele doua exemplare ale contractului, semnate de mine.
urma sa primesc un exemplar inapoi, si plata pentru respondenti. am primit bonurile de masa ce le reveneau respondentilor (30 ron-/persoana), dupa care nu mai raspunde nimeni la telefon sau pe mail. nu explica nimeni de ce nu primesc exemplarul meu de contract, si cand se va face plata pentru serviciile prestate.
la telefonul de pe site nu raspunde nimeni, nici la mailul de office@.
unde pot merge mai departe cu reclamatia si de ce dovezi am nevoie.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 22 Octombrie 2011
Ce fel de contract ati semnat ?
eu am facut pe pfa, colega mea conventie civila.
Nu aveti unde sa-l reclamati , decat sa promovati o actiune in justitie impotriva acelui beneficiar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract traducere Blu37 Blu37 am incheiat in aceasta primavara un contract de traducere de roman cu o editura din Buc. in urma unei convorbiri telefonice m-am apucat de tradus romanul, si ... (vezi toată discuția)
Abuz la locul de munca..nu pot primi bonurile de masa pana nu aduc un tricou de munca inapoi.. Roberrrt Roberrrt Buna ziua, Am lucrat pentru un magazin din mall aproximativ 2luni, mi s a oferit un tricou de munca ( fara a intocmi proces verbal etc, n am semnat absolut ... (vezi toată discuția)
Aflata in preaviz, determinata sa achit pierderi FL09R FL09R Buna ziua! Sunt studenta, 20 de ani si va scriu in speranta aflarii unor raspunsuri cat mai concrete si cat mai rapide. Vara aceasta am lucrat din 15 iulie ... (vezi toată discuția)