avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

O persoana care are pensie anticipata si mai are 2 luni pana la pensia normala de varsta poate incheia contract de munca sau conventie civila?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:37, 21 Octombrie 2011
Nu puteti lucra atata timp cat sunteti in pensie anticipata. Aveti doua solutii:
- fie va angajati si faceti cerere la Casa de pensii pentru suspendarea pensiei
- fie asteptati sa va transforme pensia anticipata in pensie limita de varsta si apoi va angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata.... CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Am si eu urmatoarea situatie: o persoana a iesit la pensie anticipat cam de 2 luni de zile, iar acum ar dori sa lucreze din nou pentru o firma. Din cate stiu ... (vezi toată discuția)
Punerea în platã a deciziei de pensie anticipatã parțialã Mariana580 Mariana580 1. Dacă nu am depusă dovada de încetare a CIM și am primit decizia de pensie anticipată parțială, pot munci în continuare fără să intre în ... (vezi toată discuția)
Pensie si salar Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. As vrea sa va intreb daca o peroana a iesit la pensie la cerere in martie 2010 mai are voie sa se angajeze ? ce fel de contract are voie sa ... (vezi toată discuția)