avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate recensamant 2011 - cum sunt recenzati romanii din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

recensamant 2011 - cum sunt recenzati romanii din strainatate?

Suntem plecati din tara cu toata familia definitiv. Acasa nu sta nimeni. In afara de vecini nu are cine sa dea informatii. Din ce vad eu pe net este ca se da amenzi daca nu se furnizeaza informatii.
Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 18:56, 21 Octombrie 2011
Recenzarea cetăţenilor români plecaţi în străinătate în cadrul misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi reprezentanţelor comerciale sau de altă natură din străinătate se face de către Ministerul Afacerilor Externe, în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri şi ale normelor speciale elaborate de Ministerul Afacerilor Externe şi aprobate de către Comisia centrală pentru recensământul populaţiei şi al locuinţelor.
stati linistiti ,cum sa va dea amenda ,nu sunteti in tara,iar vecinii vor da doar datele pe care le cunosc si punct,semneaza si gata...
Daca va gasiti in situatia pe care o descriu mai jos, nu trebuie sa faceti nimic pentru ca
Nu se înregistrează – persoanele plecate din ţară (şi absente la momentul recensământului), dacă nu mai au domiciliul în România, având domiciliul stabilit în altă ţară.
sunt de acord cu dvs. dar nu mi se pare corect ca recensorul sa ia date incorecte si inexacte din povestile vecinilor. Ar trebuie sa scrie : nu i-am gasit la adresa . Atat mi s-ar parea corect
deocamdata adresa de buletin o avem valabila si in Romania. chiar daca locuiesc, muncesc, traiesc in alta parte nu mi-am anulat actele...si restul. Inca mai am niste socoteli cu Romania...doar ca nu mai traiesc acolo. In stainatate dureaza actele...etc nu e atat de simplu. Muncim legal, copii la scoala in strainatate doar ca inca actele sunt valabile si in Romania.

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila ben59 ben59 ce prevede legea 119/1996 referitor la eliberarea de duplicate dupa certificatul de deces ? (vezi toată discuția)
Ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara? minor Soricutza Soricutza buna seara.... as vrea sa stiu si eu ce acte imi trebuie pt a iesi din tara in cazul in care sunt minora? vreau sa plec din tara peste o luna dar nu cu ... (vezi toată discuția)