avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce avize sau autorizatii sunt necesare pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce avize sau autorizatii sunt necesare pentru functionarea unei firme constructii

Am înfiinţat o firmă de construcii, mai mult lucrări de finisaj, şi vreau sa stiu daca am nevoie de o autorizaţie sau de avize de la anumite instituţii, pentru a începe sa funcţionez. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: siempreska , utilizator 17:21, 13 Decembrie 2010
La constituirea firmei trebuia completata declaratie pe proprie model 2 in care la rubrica Activitai desfasurate in afara sediilor sau la beneficiari activitatile desfasurate de firma dumneavoastra.
Acest lucru se poate face si acum, dar mai platiti iar alte taxe.
Am infiintat socetatea în 2006, dar are alt domeniu principal de actvitate , anul acesta am mers la ORC si am introdus la activitati secundare si constructii. Pentru a incepe activitatea (de constructii) este suficient sa merg din nou la ORC si să dau acea declaratie pe proprie raspundere?
da. se completeaza declaratia model 2 sau 3 dupa caz.
Atat? Nu avem nevoie de vreo autorizatie de la Primarie sau de la vreo alta institutie? Daca angajam muncitori trebuie sa le facem protectia muncii? Cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl radt radt As dori sa infiintez un srl(cu 2 asociati) cu actvitate principla amenajari int iar ca activitate secundara intermediere vanzari-inchirieri apart.Se poate ... (vezi toată discuția)
Confectii metalice plummy plummy Buna ziua Deschid o firma care urmeaza sa produca balustrade metalice, porti din metal si alte asemenea obiecte. Ma gandesc ca codul caen corespunzator ... (vezi toată discuția)
Firma consultanta tehnica Doresc sa infiintez o firma de consultanta tehnica. Sediul o sa-l declar la o ruda. daca trec sediu social fara activitate asta inseamna ca nu trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)