avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expertiza bunuri mobile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expertiza bunuri mobile

:(buna ziua,dupa expertiza bunurilor mobile mai urmeaza si o alta expertiza de evaluare a bunurilor mobile sau in ce mod se impart ? fiind vorba de un proces de partaj.

Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 16:58, 22 Octombrie 2011
Buna ziua,

Expertul care a fost desemnat pentru expertizarea bunurilor mobile va face si evaluarea acestora nefiind nevoie de doua expertize. In cazul in care nu o face cereti un supliment de expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara imobiliara buna ziua. sunt in plin proces ... Ioana_79 Ioana_79 Expertiza judiciara imobiliara Buna ziua. Sunt in plin proces de partaj, s-au stabilit cotele 50%, terenul este al meu, si urmeaza expertizele. Am si eu ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului arondoru arondoru În urma procesului de partaj deschis de mine, instanţa a cerut expertize pentru bunuri mobile, apartament, teren şi propuneri de lotizare a acestora. ... (vezi toată discuția)
Model contestatie expertiza bunuri mobile si imobile in proces de partaj SoareRamona SoareRamona Buna ziua, Ma ajutati va rog cu un model de contestatie a expertizei bunurilor mobile si imobile intr-un proces de partaj. Povestea pe scurt: ea a depus ... (vezi toată discuția)