avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil dupa alt CCC si somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil dupa alt CCC si somaj

buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram este aproape de faliment si sigur nu imi voi recapata slujba. ma va da in somaj. intre timp am ramas insarcinata urmand sa nasc al 2-lea copil in iunie 2012. voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului pt cel de-al doilea copil tinand cont de faptul ca dupa incetarea acestui ccc voi intra in somaj si deci nu platesc impozit pe venit? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Luminita Muntean , utilizator 09:25, 27 Octombrie 2011
sau ar putea ei sa ma anunte in scris inainte ca eu sa termin CCC (adica inainte de data de 04 februarie 2012) ca incepind cu 05 feb mi se va desface cim pt desfiintarea locului de munca. ideea este ca ,daca eu ar trebui sa lucrez 15-20 zile pt aceasta firma viata mea ar fi un calvar pt ca nu am depus demisia asa cum au cerut celorlalte angajate care s-au intors la servici dupa ccc si cum vor face si in cazul meu .
Chiar daca va anunta , nu aveti cum sa efectuati preavizul decat dupa revenirea din CCC .. supendarea c.i.m. implica si suspendarea termenului de preaviz ...
multumesc inca o data pt lamuriri si sfaturi.
Nu va prezentati la serviciu pe 05. februarie, ci pe 04. februarie. Chiar in ziua in care copilul d-voastra implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ana124 ana124 fetita mea implineste pe 5 martie 2 ani pe luna feb nu mai primesc indemnizatie de cand s a introdus concediul pt tata la locul de munca nu vor sa ma mai ... (vezi toată discuția)
Despre somaj ContSters78587 ContSters78587 buna ziua. am si eu o intrebare:sunt in concediu de crestere a copilului pe 4 feb se implinesc 2 ani .pot beneficia de somaj?am auzit ca e legal dupa ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa concediul de crestere copil 2 ani. lavinia_radu lavinia_radu Gemenii mei fac pe data de 13 decembrie 2012 varsta de 2 anisori, insa decizia de concediu a fost incepand cu data de 25 ianuarie 2011. Incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)