avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA PENALA

As putea primi doar o amenda penala in cazul unui dosar de inselaciune cu un telefon mobil in care sunt cercetat? Precizez ca intre timp mi-am achitat datoria si cel pagubit nu mai are pretentii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: apascaloaie , utilizator 20:17, 16 Noiembrie 2011
nu am antecedente penale
In aceasta situatie, sunteti "candidat" la o amenda administrativa, aceasta nu se trece in cazier, nefiind un antecedent penal si fiind data de catre procuror, numai amenzile penale, aplicate de judecator in urma judecatii in fata instantei, se trec in cazier.

Este foarte bine ca ati achitat prejudiciul si ca nu aveti antecedente penala, in continuare cooperati cu organele de urmarire penala si aveti sanse foarte mari sa primiti numai aceasta amenda administrativa.
va multumesc pt incurajare si sper din suflet sa se rezolve aceasta problema, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau minciuna costy_31 costy_31 Buna ziua -am o problema: In 2006 am contractat niste credite bancare si din motive personale nu le-am m-ai platit #-o-problema este ca buletinele le aveam pe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune dangisca dangisca Am fost asociat intr-o societate care a incheiat un contract cu alta societate pentru construirea unui adapost de animale. Dupa ce a primit avansul de 70.000 ... (vezi toată discuția)
Complicitate picika picika buna cu ce se pedepseste complicitatea in inselaciune? multumesc (vezi toată discuția)