avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Comision garantare FNGCIMM ptr. IMM-finantare europeana
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Comision garantare FNGCIMM ptr. IMM-finantare europeana

Buna ziua
Sunt in situatia in care voi contracta un pachet de creditare de la o banca(o scrisoare de garantie bancara si o linie de credit din care voi face trageri succesive din 2012 pana in2013).
Cum se calculeaza si cand se plateste comisionul FNGCIMM?De la banca mi s-a spus ca aceste solicita plata comisionului de la inceput,in cuantumul intregii sume aprobate de banca.
Este normal acest lucru,intrucat eu voi face prima tragere din linia de credit abia la anul,iar suma maxima ptr. care platesc comision o voi trage abia in 2013?
Vreau sa va spun ca suma este destul de mare si ca acest comision apasa impovarator asupra activitatii firmei in momentul implementarii proiectului.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:00, 24 Octombrie 2011
Daca e o cheltuiele elegibila prevazuta in prealabil la proiectul selectat, puteti sa o decontati la prima transa, daca nu, puteti conditiona de acord cu banca validitatea creditului la prima tragere, si atunci este cand trebuie sa plateasca ei (si subsecvent dv) asigurarea sau comisionul de al FNGCIMM. Dar nu stiu daca este regulat ceva la norme specifice in domeniu, ce nu cred desi mai bine uzul bancar este cel care se aplica cazului dv. si altora. Incercati o conditia suspensiva pana la prima transa.
Care este programul prin care ati accesat fondurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie contabila linie de credit marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com O SC a contractat o linie de credit.Este prima luna cind am un extras de cont aferent acestea si nu sint sigura daca am gindit bine operatiunile ce se ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa imi rezolv o teme la contabilitate mariaurs mariaurs SC ASA SRL contracteaza la data de 12.06.2014 un credit bancar in valoare de 24.000 lei pe termen de 2 ani. Comisionul bancar pentru intrumentarea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)