D-na sefa de exemplu mie mi-a dat 3 zile de concediu luna asta,si inca 3 zile in decembrie noi colegi vorbim intre noi cum sa ne luam concediul,si face in asa fel incat nimeni sa nu se super si desigur nici turele sa nu le lasam descoperite,niciodata nu s-a intamplat ca sa avem ture descoperite,dar dn-a sefa nu mai doreste ca sa ne luam concediu 10 zile sau 5 zile consecutiv,nu inteleg de ce, sincer nici ea nu cred ca intelege dar se pare ca na este sefa si impune regulile chiar daca nu sunt legale,de exemplu eu daca imi iau 3 zile de concediu in zilele de luni,marti si mercuri,nu mai am dreptul la cele 2 zile libere din saptamana,adica cele 2 libere pe care le am in mod normal, nu mi se mai acorda daca imi iau 3 zile de concediu deoarece ne-a spus dansa ca furam firma,daca ne luam 3 zile de concediu intr-o saptamana nu mai beneficiem de cele 2 normal,deci practic eu imi iau concediu doar o zi pt ca celelalte 2 sunt zilele mele libere dar care mi se trec ca si concediu,si nu este vorba despre o firma mica,este o firma f mare internationala,nu inteleg cum se poate intampla ca aceasta femeie sa abuzeze de functia ei,suntem disperati nu mai stim ce sa facem.
~ final discuție ~