avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca nu te prezinti cand esti citat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca nu te prezinti cand esti citat

Fratele meu este citat ca inculpat de furt intr-un dosar in noiebmbrie dar el este plecat in strainatate la munca ce se intampla daca nu se prezinta?
Multumesc inainte
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 11:23, 25 Octombrie 2011
Se judeca in lipsa.
el mai poate fi citat din nou
Se poate emite mandat de aducere,etc... si poate complica mult situatia + daca nu se prezinta pedeapsa va fi in mod cert mai mare... cu mult mai mare.

Daca este in imposibilitate de prezentare la primul termen cand a fost citat se poate amana si va fi citat din nou, insa este bine sa se prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in instanta. consecinte oltul oltul daca in citatie scrie ca prezenta este obligatorie si eu na ma prezint in instanta ce se intampla? voi fi condamnat sau emit un mandat de aducere? (vezi toată discuția)
Intrebare despre o talharie care nu a avut loc ionescubbm ionescubbm O cunostinta foarte buna este plecata in strainatate de aproximativ noua luni. Inaite de a plecaa i-am facut carte de identitate pe adresa mea.Dupa aprotimativ ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar penal mom mom Am primit o citatie in calitate de inculpat pt un dosar penal chiar in perioada cand am lipsit o buna perioada de timp de la domiciliu, iar data procesului a ... (vezi toată discuția)