Buna ziua si bine v-am regasit.
Ma lovesc de cateva pb. si sper sa ma ajutati cu un sfat. Iata pe scurt despre ce e vorba:
Am dat in judecata Casa de Pensii, cauza fiind contestatie decizie pensionare. La fond am castigat.
M-am trezit cu au facut recurs si in motivele lor de recurs ei invoca faptul ca, instanta de fond nu a respectat prevederile legale, in sensul ca adeverinta depusa de mine la instanta de fond, nu are trecut temeiul legal in baza caruia mi s-au acordat sporurile, cerinta prevazuta in pct. VI din Anexa OUG nr. 4 / 2005.
Ce vina am eu ca firma angajatoare a uitat sa treaca si acest temei legal?
Mentionez ca, la instanta de fond, am depus 2 adeverinte, din care una e intocmita ca la carte de catre firma angajatoare, in care se confirma ca am fost salariata lor, in perioada x, pe postul x, beneficiind de sporurile x, in cuantum x si perioada in care mi-au fost acordate aceste sporuri, precum si temeiul legal, iar a 2-a adeverinta e cea veche, in care nu e mentionat acest temei legal.
INTREBARE : se pot prevala de acest aspect neimputabil mie si sa-mi respinga cererea in recurs, chiar daca firma angajatoare mi-a dat acea adeverinta in care era confirmat totul ca la carte?
Astept cu nerabdarare un raspuns si o sugestie, eventual . Multumesc anticipat si sa aveti un week'end placut.
Multumesc foarte mult pentru informatie ! m-ati ajutat extraordinar avand in vedere ca am primit decizia pe 3 noiembrie, ca numai azi mi-am obtinut alte acte, luni fiind 1 decembrie - zi libera, asa ca pana pe 3 (in 30 de zile cat presupuneam eu ca ar fi termenul) - nu reuseam. Acum, ca mi-ati spus ca termenul este de 45 de zile, sunt linistita si voi avea timp sa-mi fac dosarul si sa depun contestatia. Inca o data, multumirile mele.
Recuperare sporuri
mjion
Am lucrat o perioada cu echipamente cu raze x.
Nu am primit nici un spor.
Ce pasi trebuie facuti,pentru a-mi recupera aceste sporuri?
Dar pentru sporul de ... (vezi toată discuția)