avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata eronata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata eronata

Cum poti recupera o suma achitata eronat daca nu ai decat datele firmei beneficiare(CIF,CONT,DENUMIRE),fara telefoane,fara adresa?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 23:17, 25 Octombrie 2011
Comunicati-mi codul fiscal prin mesaj privat si va dau eu adresa firmei.
Buna ziua,dupa CIF - 14958934,pe mfinante.ro este o adresa eronata,nu exista societatea respectiva la
Am gasit datele firmei, dati-mi o adresa de mail sa va pot raspunde, sau contacti-ma la telefonul afisat la profilul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in contul persoanei fizice trecut pe factura OLTCONFORT OLTCONFORT Buna ziua, In data de 10.11.2016, SC .... SRL, a initiat o plata (editat). Am luat informatii telefonice de la BCR si ni s-a comunicat ca aceasta firma cu ... (vezi toată discuția)
Cartile adevarul aniri aniri Salut Sunt Irina si am o problema. Am comandat de pe http://www.cartile-adevarul.com/ carti in valoare destul de maricica(aprox.250ron). Intrucat m-am gandit ... (vezi toată discuția)
Protectie consumator on line libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Va scriu din dorinta de a afla , de a primi , daca vreti , citeva sfaturi prin care sa ma protejez pe viitor de abuzurile ce pot aparea , atunci ... (vezi toată discuția)