Sunt un candidat care a dat de 6 ori la inm! Am invatat pe rupte! am trecut de trei ori de grilele juridice(2003,2005 si 2008). Anul asta am facut 73 de puncte la juridic si 44 la rationament! Am avut ghinionul sa pic la comisia nr 2 !!Mi-au dat 8.50. si mi-au naruit visul de a devenii procuror.m-am saturat de examenul lor de tot rasul!! De fapt nu noi candidatii ne facem de ras, ci ei prin "istetimea" de care dau dovada in organizarea concursului.Si ca mine sunt multi care isi doresc nespus sa devina magistrati, invata pe branci si nu intra! Ce sa mai fac sa devin ceea ce imi doresc?Daca spun ca imi doresc din pasiune ei nu ma cred si ma acuza ca daca devin procuror abuzez de autoritatea autoritatii! Absurditati!! Care mai da la inm de 6 ori daca nu din pasiune! Nu mai am cuvinte! va rog sa-mi scuzati limbajul poate mai dur dar sunt foarte suparat. Un examen de o asemenea capacitate sa depinda de un absurd interviu? Cand ma clasez in primii 130? Unde s-a mai pomenit asa ceva? Cinste examinatorilor din comisiile 1 si 3!, care si-au dat seama de nobila lor misiune si nu au facut din acest interviu un interogatoriu de sorginte comunista! Cat subiectivism si cata miselie la comisia nr.2!!Daca obtineam peste 9 la interviu si as fi picat din cauza concurentei jos palaria! frate au fost mai buni decat maine! Dar sa te pice la interviu este batjocoritor! oricum felicitari celor intrati!!