avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... clauza abuziva in contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

clauza abuziva in contract

am incheiat contract cu [EDITAT-o firma] oferta lor abonament de 3 euro pe luna am incercat rezilierea in baza legii 161 si mi s-a raspuns ca nu pot sa reziliez pentru ca in caz de reziliere platesc 90 euro mai am un an pana expira termenul de 2 ani ce ma sfatuiti ?
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: myrama_v , utilizator 14:54, 26 Octombrie 2011
Daca ai beneficiat de reduceri de la cat costa de fapt abonamentul, sau de telefon gratuit/la oferta speciala, atunci nu poti rezilia fara sa platesti acea diferenta.
e vorba de o reducere la abonament
Raspunsul vi l-a dat @BX - nu se poate rezilia fara sa platiti.
felicitari pentru=D> preluarea citatului din ,,DISCURSUL REGELUI MIHAI"" avem nevoie sa fim normali. multumesc si pt. raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila Elenapusa Elenapusa Vreau sa reziliez contractul la [editat], un abonament telefonic mobil.Mi s-a spus ca pana in 5.12.2013, cand expira contractul, nu pot sa fac nimic.Atunci ... (vezi toată discuția)