avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum trebuie sa procedez?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum trebuie sa procedez?

vreau sa-mi verific dosarul care a avut drept cauza divortul ,pentru a ma convinge daca cel care m-a reprezentat a depus toate datele pe care eu i le-am furnizat .O pot face?.Daca in hotarirea definitiva si irevocabila a divortului instanta a ajuns la concluzia ca domnul care m-a reprezentat m-a jecmanit pur si simplu ,si activitatea dumnealui nu este deloc justificata prin actiunile pe care le-a intreprins in cauza,il pot trage la raspundere ? Pot sa-mi recuperez o parte din acesti bani?Dupa cite am inteles se pare ca in momentul in care ajungi intr-o asemenea situatie ,nu mai poti face nimic .Nu poti trage la raspundere pe nici un domn/doamna avocat,pentru ca nu si-a dat deloc interesul ,intrucit cauza s-a derulat in virtutea inertiei?Este adevarat ca suntem niste bieti neputiinciosi in aceste momente si suntem la discretia unor persoane hraparete care nu se gindesc decit la bani?IMI CER SCUZE PENTRU ACEI PROFESIONALI ,IMECABILI IN MESERIA LOR CARE INCA MAI STIU CE ESTE ACEA ETICA PROFESIONALA .Nu pentru dumnealor sunt adresate rindurile mele .Gasesc aici acea persoana integra care poate sa-mi spuna daca am vreo sansa ,sau sa-mi vad de treaba ,asa cum am fost sfatuita , caci banii dati sunt pierduti ,si ca, ,,corb la corb nu-si scoate ochiul"?multumescX-(
Cel mai recent răspuns: miliuta , utilizator 09:57, 10 Decembrie 2011
Va raspund la ce stiu... Da, puteti verifica dosarul la Arhiva instantei unde a avut loc. Cei de acolo va vor informa daca dosarul se afla sau nu in arhiva.
Referitor la cea de-a doua problema, nu stiu ce sfat as putea sa va dau, cred ca este destul de greu sa intreprindeti ceva.
Multumesc Andreea intre timp am reusit sa aflu si sa-mi verific dosarul si am reusit si celelalte probleme sa le rezolv .Ceea ce m-a uimit nespus in acest site este ca in acest timp care a trecut din momentul in care am solicitat aceasta informatie nici unul dintre acei care ar fi avut competenta sa-mi raspunda nu au facut-o.Aproape a fost ca o confirmare foarte dura pentru mine ,intrucit credeam ca ,nu este totul chiar atit de putred in acesta lume a legii.iCe ironie !
Sesizati Consiliul Baroului
Legea 51/1995
Art. 56
(1) Consiliul baroului este format din 5 pana la 15 membri, alesi pe o perioada de 4 ani si care au o vechime continua in profesie de minimum 8 ani. Decanul si prodecanul se includ in acest numar.
(2) Consiliul baroului are urmatoarele atributii:
l) sesizeaza comisia de disciplina cu judecarea abaterilor disciplinare ale avocatilor;
Pentru mai multe informatii cititi linkul d emai jos:
[ link extern ]

multumesc Ruje pentru raspuns .Nu am reusit sa o fac pina acum ,imi pare rau .Toate cele bune pentru tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați: cum pot să-mi recuperez actele de la avocat? am pierdut procesul și nu-mi dă dosarul Rew3 Rew3 Am un credit ipotecar am angajat un avocat pentru a da in judecata banca pentru clauzele abuzive din contract ,avocatul a spus ca am pierdut procesul și acum ... (vezi toată discuția)
Cum trag la raspundere un avocat care m-a reprezentat cu rea-vointa sau neprofesionist? MonycaElena MonycaElena Buna ziua, As dori sa aflu si eu parerea unui avocat privitor la urmatoarea problema cu care ma confrunt. Am angajat un avocat ca sa ma reprezinte ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)