avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nu mi-se acorda subventie pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nu mi-se acorda subventie pentru caldura

nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie intrun fel,dar in locuinta in care locuiesc este propietar mama. Tata a decedat acum 10 ani si noi copii si cu mama am convenit de comun acord sa raman eu in apartament si sa platesc cele aferente. Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
claws, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:20, 26 Octombrie 2011
Aveti dreptul la subventie fiindca santeti un reprezentant al familiei si locuiti , aveti B.I. la aceasi adresa si santeti trecuti in cartea de imobil.

d) familie - sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;

) titularul ajutorului pentru incalzirea locuintei-reprezentantul familiei sau, dupa caz, persoana singura care indeplineste conditiile legale de acordare a ajutorului, care solicita acordarea acestuia si care poate fi, dupa caz: proprietarul locuintei, persoana care a instrainat locuinta in baza unui contract cu clauze de intretinere, titularul contractului de inchiriere al acesteia ori alt membru de familie major si legal imputernicit de proprietarul locuintei sau de titularul contractului de inchiriere ori, dupa caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a implinit varsta de 18 ani;
Nu conteaza daca santeti proprietar sau chirias aveti dretul .

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)