avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

salut
am sa incep printr-o scurta poveste,pt a se intelege mai exact
sotia mea nu lucra inainte de a ramane insarcinata
deci la nastere nu a primit nici-un ban
ca atare mi s-a dat mie de la servici un stimulent in valoare de 100 ron, timp de 2 ani (care inca nu au trecut)
intre timp sotia a mai nascut o fetita,iar doamna de la servici care se ocupa cu astea, mi-a spus ca al doilea copil nu mai beneficiez de acel stimulent ca la primul
acelasi raspuns mi l-a zis si cand i-am spus ca din auzite ,atat timp cat sotia nu beneficiaza de venit in urma nasterii,pot lua eu care lucrez timp de un an 500 ron daca raman in post natal si abandonezmai devreme
pe langa ca mi-a zis ca nu beneficiez,mi s-a zis ca se v-a interesa de problema cu cei 500 de care nu a auzit niciodata
eu sunt bugetar
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 14 Noiembrie 2011
am inteles,deci dumneavoastra nu aveti de unde sa stiti normele interne ale MAI
in acest caz doar ei sunt cei care cunosc normele interne
si atat timp cat ei nu au cunostinta de ele
eu voi primi stimulentul la primul copil in valoare de 100 lei ,pana ce acesta v-a implini varsta de doi ani
urmand ca apoi sa continui inca un an cu stimulentul de 500 lei ,pt cel de-al doilea copil
un an pt ca v-a implini si el doi ani
si asta ori ca normele nu prevad sa pot intrerupe ,ori ca nu stiu cei ce trebuie ,legea
ori ca eu nu am norocul sa intru in posesia lor sa le arat
ori ca nu iau prin primaria asa cum a zis doamna de acolo ar fi procedat (am scris in penultimul mesaj)
1. Cam asa e, cum spuneti dvs.
2. Dar, normal ar fi sa aveti si dvs. cunostinta de acele norme interne, ca doar faceti parte din sistem. Adica sa vi le dea sa le cititi ca nu sunt secrete de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu poate intra in ccc? benty benty va deranjez si eu cu o intrebare ,eu am nascut un bebelus in urma cu 10 luni,nu am beneficiat de indemnizatie crestere copil deoarece am avut ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent de insertie pt. tatal copilului delvyy2008 delvyy2008 buna ziua...pot solicita acordarea de stimulent pt insertie pt Tatal copilului direct de la angajator?? asa mi s.a spus de la Primarie...angajatorul este ... (vezi toată discuția)
Maternitate Lutzu21 Lutzu21 Buna ziua. Sotia mea are contract de munca inregistrat din data de 15 ianuarie 2014 iar in luna noiembrie in perioada 15-20 este preconizat sa nasca. are ... (vezi toată discuția)