avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCADRAREA PE FUNCTIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCADRAREA PE FUNCTIE

:in prezent lucrez ca electromecanic intr-un hotel ,iar in fisa postului scrie ca inlocuiesc tehnicianul , dar in cartea de munca scrie ca sunt electromecanic, am terminat un liceu tehnic ,dar nu am reusit sa iau bacul , la sfarsitul anului scolar am sustinut un examen pt a obtine diploma de tehnician si am reusit sa iau diploma + diploma de 12 clase de liceu , mi se poate schimba incadrarea in cartea de munca in loc de electromecanic sa fiu trecut tehnician ( ADICA FUNCTIA) si in contextul carei legii , va multumesc anticipat gabriel

Alte discuții în legătură

Beneficiez de ajutor de somaj daca nu iau bacalaureatul? andudj andudj Buna ziua , vreau si eu sa stiu daca in urma absolvirii a 12 clase la sfarsitu anului scolar voi primi o diploma prin care se atesta ca am terminat 12 clase , ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca tehnician ... clavl23 clavl23 Buna seara, Am deschis o firma si vreau sa ma incadrez ca Tehnician IT, am 12 clase terminate pe profilul Mate-Info (fara diploma de BAC). Am si experienta ca ... (vezi toată discuția)
Speta: un absolvent de liceu (19 ani) - fara diploma de bac (2021), ... Margerita Margerita speta: un absolvent de liceu (19 ani) - fara diploma de bac (2021), numai cu certificatul de absolvire a 12 clase liceu teoretic - va mai beneficia ca pana ... (vezi toată discuția)