avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datele personale din cartea de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datele personale din cartea de imobil

Sunt administrator la un bloc si am fost sunata de cea care face recensamantul populatiei sa ii dau datele din cartea de imobil ale persoanelor pe care nu le-a gasit la domiciliu.M-a amenintat chiar ca va veni cu politia si voi lua amenda pt. ca nu ii furnizez datele pt.a-i usura munca pentru care este remunerata.Va rog sa imi spuneti ce lege ma obliga sa-i furnizez datele confidentiale din cartea de imobil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 15:38, 26 Octombrie 2011
Nu-i dati nimic la telefon, ba inchideti-i telefonul fara zabava.
Asociatiile de proprietari nu au niciun amestec in recensamant.
Recenzorii sunt obligati sa vina pe teren, sa ia interviuri sau sa solutioneze asa cum au fost instruiti cazurile lipsa de acasa.
Nu furnizati nicio informatie!.
dvs puteti sa-i spuneti doar despre apartamentele nelocuite sau locuite temporar
ATAT
reclamati la primarie daca va forteaza!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011 nefis nefis buna ziua. am dat informatii recenzorului despre persoanele din bloc care sunt plecate un strainatate.recenzorul a notat si mi-a spus sa semnez pe fisa ... (vezi toată discuția)
Acte solicitate pentru recensamant 2011 mitu eugenia mitu eugenia Buna ziua, Pentru efectuarea recensamantului populatiei din octombrie 2011, primaria de sector a solicitat administratiilor de bloc actualizarea cartilor de ... (vezi toată discuția)
Este legal? (amenda 2000-5000 daca nu raspundeti recenzorilor) Stefan021 Stefan021 [i][b]Riscați amenzi între 2.000 și 5.000 de lei dacă nu răspundeți la întrebările recenzorilor. [/b] \"Cetățenii vor da ... (vezi toată discuția)