avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale registrul comertului on line
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

registrul comertului on line

salutare tuturor!
A incercat cineva sa proceseze o operatiune de registrul comertului on line prin SFEI?????
Daca da, cum a fost, cat a durat, etc.......?????!!!!!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 22:54, 22 Septembrie 2008
nu pare prea complicat in afara de existenta la constituirea contului online a unei semnaturi digitale pe care trebuie sa o incarci de pe stick...hdd etc si care iti va fi recunoscuta ulterior la efectuarea operatiunilor. Aceasta semnatura se obtine de la firmele din domeniul informaticii. Sunt de parere ca dupa ce se depaseste acest fapt totul este intuitiv asa cum releva si din formulare dealtfel.
Salutare,

Intr-adevar infiintarea unei firme on-line nu e un lucru complicat. Cu conditia sa ai o semnatura electronica. Eu ma intreb insa cate dintre companiile mici vor ajunge sa i-si modifice actele sociale folosind sistemul on-line. Foarte putine, zic eu. Praf in ochi mai spun.
La o conferinta sustinuta anul trecut in toamna de ONRC se spunea ca in Marea Britanie la 4 ani de la introducerea sistemului on-line el este folosit de 10 % din petenti. Asta in Marea Britanie.
si la noi va fi greu de implementat pentru ca sunt si multe persoane sceptice in a utiliza astfel de mijloace moderne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma on line samire07 samire07 Buna ziua .Nu am primit rasouns pentru ıntrebarea a 2a Pentru a ınfiinta o firma on line unde şi cum se vor achita taxele de ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica aaddii aaddii propun deschiderea unui topic pt dobandirea si apoi aplicarea semnaturii electronice in cazul asociatiilor de proprietari, deoarece mai e putin pana la 1 iulie ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)