avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hartuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hartuire

fostii proprietari al apartamentului unde am stat ma tot streseaza cu telefoane, ba chiar vin la mine la serviciu si insista ca le datorez bani, dar nu au nici o dovada in acest sens. le-am spus in repetate randuri ca nu au ce cauta la mine la seriviciu si sa nu amestece problemele personale cu cele profesionale si ei tot nu inteleg. au tupeu. ce pot face ca acest lucru sa inceteze?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
angajat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:12, 26 Octombrie 2011
Daca fostii proprietari va tot cauta, se poate prezuma ca le sunteti dator, chiar daca ati facut mentiunea ca nu au dovezi.Solutia pentru a scapa de ei este sa discutati cu ei si sa lamuriti problema , sa vedeti ce doresc si pe ce se bazeaza cand afirma ca le sunteti dator.Altfel vor continua, cel mai probabil.La serviciu ati putea cere celor de la paza sa nu le permita accesul la locul dvs. de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii internet ContSters304388 ContSters304388 Buna ziua, Intampin urmatoarea problema: Am avut un ctr de inteernet cu o firma, in momentul in care a fost cumparata de rds acestia au preluat baza de date ... (vezi toată discuția)
Acțiune împotriva unei persoane care deranjează constant 2020user2020 2020user2020 Buna seara ! Soțul meu a avut o relație anterioară din care a rezultat un copil al lui, recunoscut, si dupa despărțire un altul presupus a fi al lui ... (vezi toată discuția)
Un moment necugetat... DanaAndrei DanaAndrei Buna ziua ! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: prietenul meu a furat dintr-un magazin cu supraveghere video dintr-un pachet niste lame de ras in ... (vezi toată discuția)