avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti la aspectul pentru ajutor incalzire...momentan nu lucrez, si am incheiat colaborarea cu societatea la care am fost angajata prin demisie, am dreptul la compensarea pentru incalzire? Mentionez ca locuiesc singura si deci nu exista un venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:52, 27 Octombrie 2011
Ajutorul de incalzire nu este conditionat de demisie , somaj sau angajat deci aveti dreptul la ajutor de incalzire in functie de sistemul de incalzire pe care il detineti.

Art. 7. - (1) Consumatorii vulnerabili care utilizeaza pentru incalzirea locuintei energie termica furnizata in sistem centralizat beneficiaza de ajutor lunar pentru incalzirea locuintei acordat din bugetul de stat, denumit in continuare ajutor pentru energie termica, in situatia in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 786 lei in cazul familiilor si 1.082 lei in cazul persoanei singure

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie intretinere redsofie redsofie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere. Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariu net pt ajutor incalzire mariammm mariammm pe fluturasul de salariu apare rubrica venit net, iar la final rest plata(mai mic cu cca. 1oo ron decat venitul net). Pe adeverinta pt ajutor incalzire mi-a ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire la persoana singura cu pensie de 590 energy_for_life energy_for_life buna ziua,mama mea este in pensie de boala,de doar 590.cat este ajutorul de la stat?de la asociatia de proprietari i-au zis ca nu i dau mai mult de 19 lei ... (vezi toată discuția)