avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Costuri contract vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Costuri contract vanzare-cumparare apartament

m-ar interesa sa stiu ce acte imi sunt necesare sa trec un apartament pe numele meu de pe numele mamei (act de vanzare cumparare)si cam la cat se estimeaza costul lor?
multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: flory 10 , utilizator 13:23, 27 Octombrie 2011
multumesc frumos , stiu ca este mult de umblat si am inteles ca ar costa undeva la 1500 ron.apartam are 40 m patrati
Costul difera de oras, locatie, etaj, vechimea blocului, imbunatatiri.
multumesc pt ajutor dupa ce rezolv ,va anunt ce am facut si cat m-au costat actele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost acte vanzare/cumparare/donatie adrianagropo adrianagropo Buna seara! Intrebarea mea este: cam care este diferenta de pret intre acte de vanzare-cumparare si acte de donatie. Sotul meu si-a cumparat apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Drept civil mostenire nedelcu catalin nedelcu catalin buna ziua! Vreu sa-mi trec si eu mostenirea de la parintii mei care sunt in viata pe numele meu.avand in vedere ca fratii mei sa nu aiba pretentii la ea mai ... (vezi toată discuția)