avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA intracomunitar

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati, sunt in ceata nu mai inteleg nimic, am tot citit in forumuri dar parca mai rau mi-am facut. In luna noiembrie urmeaza sa facturez un serviciu intr-un stat din UE, ok m-am inregistrat in ROI, intrebarile mele sunt
-o sa depun declaratia 300 si 390 pana in data de 25 decembrie 2011 pentru lunile octombrie si noiembrie?
-urmatorul decont o sa fie pentru luna decembrie, pana in 25 ianuarie 2012, urmand sa depun decont normal-trimestrial sau trebuie sa imi schimb perioada fiscala de la trimestru la luna, mentionez ca sunt platitor la trimestru?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tiku1985 , utilizator 12:30, 27 Octombrie 2011
Va multumesc mult pentru ajutoru acordat, mi-ati luat ceata de pe ochi.
:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare chirea raluca chirea raluca Daca firma la care lucrez, infiintata in octombrie, a achizitionat in luna noiembrie marfa din Irlanda, la 25 decembrie trebuia depus decontul de tva si ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere d390 adrianabresug adrianabresug o micro care declata trimestrial tva-ul cum depune 390 tot la trimestru ? (vezi toată discuția)
Declarare trecere de la tva trim la lunar camyv camyv Am o firma care este platitoare de TVA trim.In luna noiembrie intra in ROI si deci trece la TVA lunar. In luna decembrie declar TVA-ul pt.noiembrie, dar ... (vezi toată discuția)