Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

IULIA I 
	    	Utilizator

IULIA I 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Multumesc pentru raspuns. Conform modificarilor din legea privind concediul pentru ingrijire copil, stiu ca sunt mai multe variante de acordare a acestuia. Dintr-o sursa neoficiala am inteles ca daca se alege varianta de a sta in concediu ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, patronul nu mai e obligat sa iti pastreze postul. Decat in situatia in care alegi varianta de reintoarcere la servici dupa 1 an. Multumesc!
 IULIA I 
	    	Utilizator

IULIA I 
	    	Utilizator	    

carmin	                   

buna ziua,
sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)
	                    carmin	                   

buna ziua,
sunt in CIC doi ani, iar peste putin timp voi incepe serviciul, iar angajatorul nu ma poate tine/primi inapoi, iar eu va intreb dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)

GABRIELAHUGEANU	                   

Buna ziua, as dori sa va intreb daca desfiintareaa postului pe durata concediului de crestere copil este legala, pe motivul restrangerii activitatii? Care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    GABRIELAHUGEANU	                   

Buna ziua, as dori sa va intreb daca desfiintareaa postului pe durata concediului de crestere copil este legala, pe motivul restrangerii activitatii? Care sunt ... (vezi toată discuția)

RamonaLoredana	                   

Buna ziua,
dupa un CCC de 2 ani va trebui sa ma intorc la locul de munca in luna august insa la art 25 alin.2 lit. a din OUG 111/2010 nu scrie nimic de ... (vezi toată discuția)
	                    RamonaLoredana	                   

Buna ziua,
dupa un CCC de 2 ani va trebui sa ma intorc la locul de munca in luna august insa la art 25 alin.2 lit. a din OUG 111/2010 nu scrie nimic de ... (vezi toată discuția)