avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cererea pentru acordarea ajutorului de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cererea pentru acordarea ajutorului de incalzire-completare

Buna ziua,
In cererea si declaratia pe propria raspundere pt. acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei pe prima pagina la pozitia 10 ( sa zicem asa) apare intrebarea -Daca a lucrat in afara tarii in ultimii 2 ani ? Se cere apoi sa specificam perioada. Pai daca ai lucrat sa zicem luna septembrie si octombrie 2011 , mai jos vine si rubrica- Venituri totale realizate in luna anterioara depunerii cererii. Pai daca declari 1000 euro/(sau lei 4000) atunci cum treci la pozitia 70 din ultima pag. - Venituri din alte surse de venit sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile. Pai daca ai luat banii odata din strainate nelucrand la negru ci cu acte ( sezonier de ex. ) acestia au fost impozitati odata de statul respectiv, e normal sa ni se ceara impozitarea si in Romania ?
Este interesant de completat aceasta varianta pe care am expus-o ?Va dati seama ce venit lunar total al familiei ar reiesi . Sper ca m-am facut inteles . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Factura neachitata in anul urmator - unde se evidentiaza? Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, daca am o factura achitata partial in 2011 si cu restul achitat in 2012, cum trebuie sa procedez in privinta RJIP? Ce inseamna \"de reportat \" ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie revolutionar gherasim_mimi gherasim_mimi indemnizatia de revolutionar este considerata venit?....In cererile pt incalzirea locuintei, la rubrica venituri, apare si aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana luata in spatiu eugen82 eugen82 o persoana -nepot locuieste si are domiciliul inscris in c.i. la o adresa la care proprietarul este bunica bunica nu locuieste acolo, are domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)