avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... indemnizatie revolutionar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

indemnizatie revolutionar

indemnizatia de revolutionar este considerata venit?....In cererile pt incalzirea locuintei, la rubrica venituri, apare si aceasta indemnizatie de revolutionar.Ce sa luam in considerare ?Legea revolutionarilor (art 5., al(2) sau OUG 70/2011?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 14:46, 6 Octombrie 2011
Daca un "amarastean" este lipsit de subventie pentru ca are o drujba (si la tara mai toti au pentru a-si taia lemnele cumparate de la ocolul silvic) un "revolutionar" de ce nu si-ar trece venitul primitin baza "legii iliescu"? Pentru toti care solicita subventie la incalzire se ia de baza OUG 70/2011 si NM de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura adonisvigalex adonisvigalex Am o dacia 1307 care in cartea de identitate este trecuta ca mixta iar cei de la primarie au trecuto ca autoutilitara si acum ma obliga sa restitui subventia ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)