avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ma obliga prin lege sa platesc ???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ma obliga prin lege sa platesc ???

Sunt obligata prin lege sa platesc la asociatie facturiile in care figurez cu zero persoane femeia de serviciu si salarul la doamna administrator ????Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:13, 27 Octombrie 2011
Da,L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 .obliga pe proprietar sa achite contravaloare costuri intretinere parti comune,salarii amgajati,chiar si in situatia in care nu domicilaza in imobil
Sunteti obligat sa platiti tot ce se calculeaza pe cota indiviza.Daca aveti obiectiuni legate de o lista de plata puteti cere presedintelui sa va raspunda la contestatia pe care o depuneti in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie trecut obligatoriu o persoana? Tarzan2012 Tarzan2012 Am fost intrebat de o doamna daca stiu cumva daca este obligatoriu sa fie trecuta o persoana la intretinere in bloc chiar daca nu e nimeni in apartament. ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator de bloc Sivl Sivl Bună ziua, Aș dori să știu dacă există o reglementare în care să fie scrise atribuțiile Administratorului de bloc, o fișă a postului. Asta pentru ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea la plata cotei anuale a fondurilor de reparatii, de rulment, de litigii, etc in cursul unei singure luni cristi1010 cristi1010 In blocul in care locuiesc, presedinta blocului si cativa asociati au hotarat ca cota-parte ce-i revine fiecarui proprietar din fondul de rulment, de ... (vezi toată discuția)