Regimul petitiilor reglementat de Ordonanta 27/2002 art. 7 nu se iau in considerarea petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare.
Referitor la semnatura petitonarului nu se face nici o referire.
Este considerata ca fiind anonima o petitie nesemnata dar care contine toate datele de indentificare a petitionarului? De ce?
am trait s-o citesc si pe asta.... :)) cum adica....daca eu doresc sa formulez o petitie, trebuie sa-mi inscriu si CNP-ul, altfel, numele meu si adresa...e anonim? :)) :)) :)) poate sa-mi trebuiasca si analizele medicale...sa vaza aia din institutie, ca nu sufar de boli venerice.....
Mai formulati o petitie pe care o semnati, facand referire in partea introductiva la petitia clasata. Numele, obiectul si semnatura sunt elementele pe care trebuie sa le cuprinda orice petitie.
Am transmis deja raspuns prin care am invedereat instituiei ca in OG 27/2002 nu e reglementata situatia descrisa in adresa, apoi am mentionat ca-mi insusesc integral memoriul nesemnat si l-am anexat la raspuns inca o data semnat pe fiecare pagina :P si ca doresc cu maxima celeritate sa se rezolve solicitarea mea.