avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit masina vanduta

Buna ziua, acum cativa ani am vandut o masina unei persoane insa fara a face un contract de vanzare-cumparare in acest sens...acea persoana a vandut masina mai departe unei alte persoane insa pe care eu nu o cunosc. Problema este ca eu tot platesc impozitul pe acea masina. Cum as putea face sa declar ca acea masina nu mai este a mea, se afla in posesia altei persoane, pt a nu mai plati impozit dupa ea?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:20, 28 Octombrie 2011
Mergeti la un notar si dati o declaratie pe proprie raspundere ca masina nu se mai afla in proprietatea Dvs. si doriti sa o scoateti de pe rolul dvs. fiscal.
Cu aceasta declaratie mergeti la Adiministratia Financiara de care apartineti si solicitati radierea autoturismului .
Succes!
L.C.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O radiere dificila cum fac? cristache paula cristache paula tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism pe care l am vandut si nu stiu in ce parte a tarii este? nicola danut nicola danut salut,va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.C u un an in urma am vandut un autoturism la un ,,prieten\"cu care pt moment nu am facut nici un act ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? alina_bordeianu86 alina_bordeianu86 buna ziua.acum multi ani au fost pe adresa mea inregistrate niste masini,doua mai exact.odata cu moartea bunicilor mei,unchii mei si tatal meu au vandut ... (vezi toată discuția)