Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
 Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 	
			 emil6702 
	    	Utilizator

emil6702 
	    	Utilizator	    

ion_iliescu 
	    	Utilizator

ion_iliescu 
	    	Utilizator	    

Gabriela Mihai, Avocat
 Gabriela Mihai, Avocat 	
			 ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

Iuli_ana23	                   

Bună ziua acum 2 ani cand am parasit căminul conjugal am plecat doar cu hainele personale.  Bine inteles soțul ma acuza de furt ca ași fi furat niste bani ... (vezi toată discuția)
	                    Iuli_ana23	                   

Bună ziua acum 2 ani cand am parasit căminul conjugal am plecat doar cu hainele personale.  Bine inteles soțul ma acuza de furt ca ași fi furat niste bani ... (vezi toată discuția)

oltul	                   

http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori
si ... (vezi toată discuția)
	                    oltul	                   

http://www.gandul.info/politica/deputatii-juristi-asteapta-decizia-politica-pentru-amnistie-si-gratiere-parlamentar-psd-ar-trebui-putin-aerisite-inchisori
si ... (vezi toată discuția)

gordonisrock	                   

Buna ziua.Ma aflu in Atena-Grecia de aprox 2 ani.Tatal meu este aici de 1 an si jumatate si a fost arestat pentru ca statea cu prieteni intr-un parc din Atena ... (vezi toată discuția)
	                    gordonisrock	                   

Buna ziua.Ma aflu in Atena-Grecia de aprox 2 ani.Tatal meu este aici de 1 an si jumatate si a fost arestat pentru ca statea cu prieteni intr-un parc din Atena ... (vezi toată discuția)