avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate transfer de la medic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

transfer de la medic

Buna ziua,vreau sa-mi transfer copilul de la un medic la familie la un altul,cum ar trebui sa procedez va rog?
multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: irinabob , utilizator 09:54, 2 Noiembrie 2011
mergeti la medicul de familie la care doriti si va inscrieti la acesta. se completeaza o declaratie pe proprie raspunderere, aveti nevoie de copie buletin si adeverinta de salariat sau de asigurat
Daca ati identificat un nou medic, mergeti la acesta si solicitati inscrierea pe listele sale. Acesta va elibera, pe numele copilului o "Foaie de Miscare" cu care mergeti la medicul care are fisa medicala a fiului. Medicul trebuie sa ia la cunostinta, sa opereze scoaterea din listele sale a fiului si sa va elibereze o copie de pe fisa medicala cu care va prezentati la noul medic ales.
Succes!
L.C.
multumesc am rezolvat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic familie pentru bebelus de 5 saptamani puni puni buna ziua. as dori sa schimb medicul de familie al fiului meu in varsta de 5 saptamani si as vrea sa stiu care este procedura. am citit pe un alt forum ca se ... (vezi toată discuția)
Schimbare medic familie bebelus 5 luni puni puni buna ziua. revin la problema mea de acum cateva luni in care spuneam ca as dori sa schimb medicul de familie din cauza unor diagnostice gresite. au trecut cele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casa de asigurari si medicul de familie Aaronn Aaronn Buna ...Am vrut sa-mi schimb medicul de familie am completat un formular la acesta si m-i sa zis ca transferul va fi gata in momentul in care aduc adeverinta ... (vezi toată discuția)