Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

ContSters118550 
	    	Utilizator

ContSters118550 
	    	Utilizator	    

silviu35 
	    	Utilizator

silviu35 
	    	Utilizator	    

ContSters118550 
	    	Utilizator

ContSters118550 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 osanbianca	                   

buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)
	                    osanbianca	                   

buna ziua as vrea sa fac un denunt :stunned: dar nu stiu daca este posibil...eu nu mai sunt virgina :\"> si un baiat imi scoate povesti mincinoase cum ca as fi ... (vezi toată discuția)

bogdan1987	                   

Buna ziua 
 Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan1987	                   

Buna ziua 
 Am si eu o intrebare despre cum pot sa imi inmatriculez masina la financiar deoarece am cumparato acuma si persoana de la care am cumparato nu mia ... (vezi toată discuția)

foceac	                   

am dat bani la cineva sa-mi aduca o masina iar acesta nu mia adus ce iam cerut si am luat o masina tot de la el la un alt pret si nu pot s-a recuperez ... (vezi toată discuția)
	                    foceac	                   

am dat bani la cineva sa-mi aduca o masina iar acesta nu mia adus ce iam cerut si am luat o masina tot de la el la un alt pret si nu pot s-a recuperez ... (vezi toată discuția)