avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ramane in pronuntare pe 04.11.2011
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ramane in pronuntare pe 04.11.2011

Buna ziua tuturor.Joi am avut a doua infatisare la procesul penal,in care sant acuzat de contrabanda cu tigari si aderare la un grup infractional organizat.In dosar santem trimisi in judecata 9 persoane.Mentionez ca am stat pe arest preventiv 56 de zile si acum sant eliberat provizoriu sub control judiciar.
Acuma joi,6 dintre noi am mers pe recunoasterea rechizitoriului(desi nu e adevarat totul asa cum e mentionat in rechizitoriu),ca sa beneficiem de o reducere a pedepsei cu 1/3.Sper sa iau o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Sant la prima abatere,sant casatorit,am o fetita de 6 luni,am studii superioare,lucrez(am facut copii si le-am administrat la dosar)
Vreau sa aud pareri despre situatia asta...ce credeti ca se va intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters201986 , utilizator 16:42, 21 Februarie 2012
Cred ca aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare. Oricum, exercitati toate caile de atac.
Gasiti mai multe detalii aici. Despre ce cantitate de tigari este vorba?

www.avocatnet.ro/content/for...

o sa primiti cu suspendare.stati linistit.succes cu afacerea deschisa.

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
Gabriela Mihai, Avocat
Multumesc.Nu am liniste...am niste stari depresive si anxioase pentru ca imi readuc aminte cum au fost zilele de arest preventiv.
Ma gandesc la fiica mea...la nevasta si DISPER.
Amanare pana pe data de 08.11.2011.Iarasi bag un stres pana atunci...Apropo,stie cineva de ce adeverinta am nevoie pentru registrul intracomunitarilor? Imi apare in cazierul judiciar punere in miscare a dosarului penal.Si cand am fost sa depun actele la finante mi-au spus ca i-mi trebuie o adeverinta de la tribunalul unde sant cercetat care sa ateste ca faptele pentru care sant cercetat nu sant in neconcordanta cu achizitiile intra-comunitare.

Alte discuții în legătură

O hotarare eronata claudiadiana claudiadiana in prima instanta am obtinut suspendare,dar apelul a schimbat cursul. pt. ucidere din culpa sotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare.nu inteleg cum a ... (vezi toată discuția)
Apel. am primit o pedeapsa de 2 ani si 11 luni cu suspendare ... Laura 3l3na Laura 3l3na Am revenit. Am primit o pedeapsa de 2 ani si 11 luni cu suspendare si munca in folosul comunitatii de 90 de zile iar persoana vatamata a renuntat la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier liliana84 liliana84 Buna seara Sotul meu a avut un accident rutier anul trecut soldat cu moartea unui om si distrugerea partiala a unui gard.Ne-am inteles cu partile vatamate si ... (vezi toată discuția)