avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... locuinte ANL - se acorda tinerilor care au o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

locuinte ANL - se acorda tinerilor care au o proprietate de 50 mp?

Salut!
Am o intrebare referitoare la acordarea locuintelor ANL. Stie cineva daca acestea se acorda spre inchiriere si tinerilor care detin deja o locuinta mai mica de 50 mp? Am vazut la tv o stire in acest sens si as vrea sa stiu daca pot depune si eu un dosar. Exista undeva o lege in acest sens?
Astept raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:49, 30 Octombrie 2011
Nu se acorda locuinte celor care au deja. Ce ati auzit dvs. este despre creditele pentru prima casa.
Fiecare oras isi stabileste criterii de prioritate, cat si conditii "restrictive" in ce priveste obtinerea unei locuinte ANL.
Infosmati-va de pe site-ul orasului din care sunteti, va dau un exemplu: [ link extern ]

Creditele cu prima casa, nu se acorda celor care au deja o proprietate!!!!
...acelea sunt programe facute de banci, proprii, nu fac parte din programul national, si nu se numesc prima-casa...ci casa mea, etc...
Programul national Prima Casa este permis si celor cu imobile sub 50 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Criterii pentru obtinerea unei locuinte de la anl aaa123 aaa123 AM DEPUS O CERERE PT OBTINEREA UNEI LOCUINTE IN REGIM DE CHIRIE LA ANL . AM STUDII SUPERIOARE PT CARE PRIMESC PUNCTAJ 15. INTREBAREA ESTE DACA SE ACORDA INCA ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)