avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de gaj pe persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de gaj pe persoana fizica

Buna seara!

O persoana fizica poate garanta cu un bun mobil ideplinirea uniei alte obligatii contractuale- contract de vanzare cumparare?
Se incheie un contract de vanzare cumparare iar debitorul nu plateste la scadenta. Administratorul poate sa gajeze cu un bun mobil peroprietate personala indeplinirea obligatiei societatii sale? Ar exista unele impedimente sau dezavantaje?

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Hoy , utilizator 21:57, 31 Octombrie 2011
Daca este asociat unic si creditorul accepta gajul , se poate garanta cu orice bun .
Va multumesc pt raspuns!
nu cred ca e asociat unic....ce probleme ar putea interveni? e unul din administratori (valoarea bunului acopera intreaga datorie a societatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport capital social ContSters91137 ContSters91137 TV, asociat al societatii in nume colectiv Fluor SNC, s-a obligat fata de societate sa aduca la capitalul social o creanta in suma de 20,000 lei pe care o ... (vezi toată discuția)
Executare silita zoltanilona zoltanilona Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca se poate.In 2010 am luat un credit de 22200 pe firma la care sotul meu a pus gaj masina .Am platit cateva rate dupa ... (vezi toată discuția)
Vanzare bun de catre casa de amanet toaderg toaderg Buna ziua, Puteți să-mi spuneți care este procedura de înregistrare în gestiune și vânzare a unui bun de către casa de amanet? Este obligată să ... (vezi toată discuția)