am facut o adresa de mail cu numele unei persoane si am trimis mai apoi cateva mail-uri in numele acelei persoane la niste cunostinte ale acesteia.
Am fost reclamat la politie deoarece s-a banuit ca eu sant faptuitorul.
Fapta se incadreaza la art. 48 din legea 161/2003?
Pentru a folosi un nume pentru adresa de mail trebuie sa am aprobarea cuiva, respectiv a tuturor celor ce poarta acel nume?
Daca veti fi pus sub invinuire recomandarea mea este sa angajati un avocat care sa studieze acest dosar pentru ca daca aceasta este incadrarea ar fi posibil sa existe anumite probe de care dvs. nu aveti cunostinta si care ar fi condus la aceasta incadrare.
Ati putea chiar sta de vorba cu un avocat chiar si in aceasta faza.
Sa ne tineti si pe noi la curent cu acest dosar.
In acesta faza nimeni nu a demonstrat nimic, atunci cand partea vatamata face o plangere la un organ de cercetare penala in general indica si cativa banuiti (daca banuieste pe cineva). Asa cum a spus si userul....s-a identificat un IP care apartine unei societati(la care probabil lucreaza si userul) iar de aici....acesta a devenit banuit/faptuitor, posibil invinuit pe mai departe.
Citatie dosar penal
newklear
Buna seara. Am primit o citatie referitoare la un dosar penal pt niste fapte care se presupune ca le-am savarsit in 2005-2006. In citatie la campurile \"in ... (vezi toată discuția)